Υπηρεσίες

Παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αεροπορικά

Μπορείτε να προβείτε σε κράτηση σε έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας είτε με mail είτε τηλεφωνικώς. Θα έχετε άμεση ενημέρωση για το κόστος, την προθεσμία καθώς και την πολιτική ακύρωσης της εκάστοτε αεροπορικής εταιρίας.

Ακτοπλοϊκά

Κάντε την κράτησή σας τηλεφωνικώς ή με mail έως και μια εβδομάδα πριν την αναχώρησή σας πάντα με βάση την διαθεσιμότητα , και εμείς με την σειρά μας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος , την πολιτική ακύρωσης της κάθε εταιρείας καθώς και για τυχόν προσφορές .

 

Aξιόπιστα καταλύματα σε ανταγωνιστικές τιμές

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ

Η εύρεση κατάλληλου καταλύματος είναι απαιτητική και πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας . Μέσα από την τεράστια βάση συνεργαζόμενων ξενοδοχείων που διαθέτουμε σας προτείνουμε αξιόπιστα καταλύματα σε ανταγωνιστικές τιμές σύμφωνα με τα δεδομένα του ταξιδιού σας.
Kαλύπτουμε προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχοντας τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αll-inclusive διαμονή . (Συμπεριλαμβάνονται : πλήρης διατροφή, snacks κατά την διάρκεια της ημέρας και περιορισμένα ποτά)
Διαμονή με πλήρης διατροφή (F/B) (Συμπεριλαμβάνονται : Πρωινό , γεύμα και δείπνο )
Διαμονή με ημιδιατροφή (Η/Β) (Συμπεριλαμβάνονται : Πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο )
Δωμάτια με πρωινό ή χωρίς

 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτωνΠαρέχουμε υψηλής ποιότητας ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως προσφέροντας στους πελάτες μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε περισσότερα από 5.000 σημεία σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν το ελάχιστο όριο ηλικίας για ενοικίαση, να διαθέτουν μια έγκυρη Ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης στο λατινικό αλφάβητο , και να παρουσιάσουν μια πιστωτική κάρτα στο όνομά τους κατά τη στιγμή της ενοικίασης.

Διεθνείς ενοικιαστές/οδηγοί πρέπει να έχουν μια έγκυρη άδεια οδήγησης από την χώρα καταγωγής τους στο λατινικό αλφάβητο.

 

Επαγγελματικά ταξίδια


Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι και τα πιο σημαντικά για έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων.
Γνωρίζουμε πολύ καλά την σπουδαιότητα του last minute στον επαγγελματικό χώρο και εξειδικευόμαστε στον συγκεκριμένο κλάδο ενεργά και με άμεση εξυπηρέτηση .

Με γνώμονα την εμπειρία καθώς και την ομαδική μας εργασία που απαιτείται στον συγκεκριμένο κλάδο, έχουμε πολυετή συνεργασία με μεγάλες εταιρείες.

Έχοντας στην πορεία μας την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας μπορούμε να οργανώσουμε το επαγγελματικό σας ταξίδι καθώς και πιθανά εταιρικά συνέδρια, σύμφωνα με τις επαγγελματικές σας «απαιτήσεις». Παρά το γεγονός ότι η κράτησή σας σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει επιβεβαιωθεί, το ξενοδοχείο, όταν είναι πλήρες, διατηρεί το δικαίωμά του να σας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό ξενοδοχείο της ίδιας πάντα κατηγορίας. Οι κατηγορίες ή αλλιώς αστέρια των ξενοδοχείων δίνουν μια γενική ιδέα για την ποιότητα του ξενοδοχείου και το κατά προσέγγιση επίπεδο των εγκαταστάσεων, υπηρεσίες και ανέσεις. Ωστόσο, τα κριτήρια και οι ειδικές απαιτήσεις που εφαρμόζονται μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

 

Ταξίδια

Ατομικά
Αποκτήστε εμπειρίες από διάφορους προορισμούς της επιλογής σας με την βοήθειά μας και ικανοποιήστε τις ψυχαγωγικές σας ανάγκες.
Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικούς προορισμούς και εσείς απλά ….διαλέγετε.

Γαμήλια
Ο γάμος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους βασικούς σταθμούς ενός ανθρώπου.
Για αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε την καινούρια σας ζωή με το ταξίδι των ονείρων σας.
Κατανοώντας την σπουδαιότητα αυτή, σας βοηθάμε να το οργανώσετε από την αρχή ως το τέλος με αποτέλεσμα η ανάμνηση αυτή να σας μείνει ανεξίτηλη.