Ταξιδιωτικό Γραφείο Uniglobe

Ποιοι είμαστε;

 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες


Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού UNIGLOBE είναι ένα νέο, σύγχρονο και δυναμικό ταξιδιωτικό γραφείο, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους, με άμεση, αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το ταξιδιωτικό γραφείο UNIGLOBE στη Νέα Σμύρνη, προσφέρει όλη τη γκάμα ταξιδιών για κάθε προορισμό Εσωτερικού & Εξωτερικού και εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων ταξιδιών.!!
 

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Γιατί ο καθένας είναι μοναδικός!

Oργάνωση & φιλική εξυπηρέτηση


Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού. Έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείται αλλά κυρίως διαθέτουμε όρεξη και διάθεση να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να γίνουμε και εμείς κομμάτι των πιο ευχάριστων ταξιδιωτικών αναμνήσεών σας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, με άμεση, αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσία ταξιδιού για κάθε προορισμό Εσωτερικού & Εξωτερικού. Εξειδικευόμαστε στον τομέα της ολοκληρωμένης διοργάνωσης ταξιδιών για ιδιώτες ή επαγγελματίες. Διαθέτουμε επιλεγμένες ταξιδιωτικές προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια πρόταση ταξιδιού προσαρμοσμένη σ’ εσάς!


Πείτε μας τις επιθυμίες σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 0114718 ή μέσω email στο info@uniglobe.gr και ζητήστε μας αυτό που φαντάζεστε.

Μπορούμε να το οργανώσουμε για σας! Βασιζόμαστε σε ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, με υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με πολύχρονη εμπειρία, πάντα με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη.
 

Clients