Μενού στο πλοίο

C:\Users\jbalok\Desktop\ATHENS_DAY_CRUISE_LOGO.png

                       Μενού στο πλοίο

Από το Σεφ μας και την ομάδα του

Ορεκτικά & Σαλάτες

Καλάθι με τραγανό χωριάτικο ψωμί

Φρέσκο και τραγανό, καθημερινά, απευθείας από τον αγαπημένο μας τοπικό ελληνικό φούρνο

Μεσογειακή Σαλάτα 

Τα φρεσκοκομμένα λαχανικά σίγουρα θα προσθέσουν μία δροσερή νότα στο γεύμα σας

Ανώτερης ποιότητας λάχανο, λάχανο κόκκινο, καρότο, flakes αγριοράπανου, χυμό λεμονιού, μουστάρδα και έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο

Ελληνική σαλάτα (Χωριάτικη)

Αιχμαλωτίστε τις πλούσιες και ηλιόλουστες γεύσεις της Μεσογείου

Με ντόπιες ντομάτες, τραγανό αγγούρι, κρεμμύδι σε φέτες, πράσινες πιπεριές,
ελληνικό τυρί φέτα, αφράτες ελιές Καλαμάτας, ρίγανη και έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο

Σαλάτα Athens  Day Cruise

Σπεσιαλιτέ με ποικιλία πράσινων λαχανικών

Ντοματίνια, λάχανο iceberg, ανάμικτα πράσινα λαχανικά, 
σως μπαλσάμικου με μέλι και flakes τυριού παρμεζάνας

Κυρίως πιάτα

Πέρκα à la Gréce 

Εγγυημένα θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας!

Μαριναρισμένη από βραδύς σε γεύση λεμονιού, δενδρολίβανο,
έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, αλάτι 

Ψητό κοτόπουλο με θυμάρι και σως λεμονιού

Το θυμάρι συναντά τη μεστή γεύση του ψητού κοτόπουλου και του λεμονιού 

Μαριναρισμένο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμονιού.  Σερβίρεται με θυμάρι.  Ψημένο στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Ζυμαρικά Ναπολιτάνα

Ένα πάντα κλασσικό Μεσογειακό πιάτο, είναι επίσης για χορτοφάγους

Σε κόκκινη σάλτσα,, παρθένο ελαιόλαδο, βασιλικό, μαύρο πιπέρι, κρεμμύδι και τυρί Παρμεζάνα

Παραδοσιακές ελληνικές πατάτες λεμονάτες

Το μυστικό είναι στη σάλτσα

Με λεμόνι και μια δόση μουστάρδας

Ρύζι Μπονέτ

Με ανάμεικτα λαχανικά και βότανα

Πράσινα Φασολάκια

Για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας με μυρωδικά
που θα σε συνεπάρουν

Με φρέσκια ντομάτα, σκόρδο, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, καρότο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Επιδόρπιο

Ραβανί 

Tο ρaβανί είναι γλύκισμα που παρασκευάζεται από σιμιγδάλι και γιαούρτι και αφού ψηθεί στο φούρνο, περιχύνεται με σιρόπι. Το ρεβανί της Βέροιας είναι το παραδοσιακό γλυκό της πόλης και έχει ιδιαίτερη φήμη σε όλη την Ελλάδα.  

“Η ευγενής τέχνη της γαστρονομίας είναι φιλική.  Υπερπηδά το φράγμα της γλώσσας, δημιουργεί φιλίες μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων και ζεσταίνει την καρδιά.”

  • Samuel V. Chamberlain
  • Το μενού υπόκειται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση βάσει διαθεσιμότητας εποχιακών προϊόντων.